TRASEU

Am plecat din Romania la inceputul lui august 2013, catre est, si ma voi intoarce dupa aproximativ 16 luni, dinspre vest.

Ma deplasez, pe cat e posibil, cu mijloace de transport terestru, dorind sa observ tranzitia lina de la o cultura la alta, de la civilizatie la salbaticie, de la munti inzapeziti la plaje tropicale.

Daca nu vor aparea evenimente neplacute, eu, sotia mea si tricolorul din dotare vom vizita cel putin 35 de tari. Mai jos e schitat traseul, dar stiu din experienta turelor anterioare ca atunci cand pleci la drum, imprejurarile te pot duce in locuri nebanuite. Programul devine cu adevarat interesant, cand te abati de la el si asta e pana la urma diferenta dintre o vacanta si-o calatorie. Asa ca, mai mult ca sigur, traseul schitat mai jos va suferi modificari.

Romania-Ucraina-Polonia-Lituania-Letonia-Estonia-Suedia-Finlanda-Rusia-Georgia-Turcia-Iran-Turkmenistan-Uzbekistan-Kyrgyzstan-China-Japonia-Hong Kong-Myanmar-Thailanda-Malaezia-Singapore-Indonezia-Australia-Noua Zeelanda-Chile-Argentina-Brazilia-Columbia-Panama-Costa Rica-Nicaragua-El Salvador-Guatemala-Belize-Mexic-Statele Unite-Europa de Vest.

 


View s in a larger map

Comments are closed.